woensdag 24 juli 2019

Any time, any place, any where

Albert Heijn levert al jaren boodschappen aan huis. Niet tot aan de voordeur, maar tot in de keuken. En dat is wel zo makkelijk! Reden dat AH voor deze dienstverlening heeft gekozen, is de toenemende vraag van hun klanten om hen maximaal te ontzorgen.

Nedprofielen levert snel en op maat. Door heel Nederland. De levering van onze profielen gebeurt traditiegetrouw tot op de bouwplaats. Horizontaal. Steeds vaker horen wij van onze klanten dat zij niet alleen behoefte hebben aan horizontaal transport maar ook verticaal. Aan die vraag kunnen wij vanaf vandaag voldoen!

In samenwerking met gespecialiseerde transportbedrijven kunnen wij onze profielen nu ook afleveren op de hoogte die u wenst. Op iedere etage waar u werkzaamheden gaat verrichten. Met gecertificeerde medewerkers voor het werken op hoogte, zorgen wij ervoor dat u tot 24 meter hoogte (doorgaans de 5e of 6e verdieping) materiaal krijgt geleverd. Dat scheelt tijd en dus kosten.

Wilt u onze profielen op hoogte geleverd hebben, neem dan vandaag nog contact met ons op. U krijgt dan direct een offerte voor de horizontale levering op de bouwplaats en de kosten om onze profielen op hoogte te leveren. Wij verzorgen vervolgens het gehele transport zodat u maar 1 aanspreekpunt heeft die geheel verantwoordelijk is voor de levering. Any time, any place, anywere!

Met vriendelijke groeten, Het team van Nedprofielen

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.