woensdag 03 april 2019

Kennis verder opbouwen

De bouw maakt na een forse dip in de crisisjaren een schitterende comeback. Veel bouwbedrijven kunnen het amper bijbenen. Als eigenaar of werkvoorbereider van een afbouwbedrijf sta je dagelijks voor de meest uiteenlopende uitdagingen. Hoe kun je een project binnen de gegeven tijd en het vastgestelde budget afronden? Hoe verklein je fouten en werk je zo efficiënt als mogelijk? En hoe krijg je de juiste mensen voor een succesvolle en financieel gezonde organisatie? Zaken die belangrijk zijn voor nu en voor in de toekomst!

Inspelen op jouw uitdagingen

Door onze kennis en ervaring begrijpen wij je zorgen , vooral waar je tegen deadlines aan loopt. Als fabrikant van profielen voor wand- en plafondsystemen houden wij daarom rekening met snelle levertijden en maatwerk. Daag ons uit en neem gerust de proef op de som. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Maatwerk is onze standaard voor alle afbouwbedrijven. Ook voor bedrijven die nog geen vaste klant bij ons zijn.

Social media

In de markt horen wij steeds vaker dat ondernemers door de hectiek amper tijd hebben om innovaties en ontwikkelingen in hun vakgebied bij te houden. Logisch, het werk gaat voor. Toch is het belangrijk om kennis op te blijven bouwen zodat ook jij je kunt blijven ontwikkelen om succesvol te kunnen blijven. Met de opkomst van internet en social media is een nieuwe manier van ‘informeren’ ontstaan. Daar willen wij graag gebruik van maken omdat wij denken dat dit dé methode is om met weinig inspanning toch op de hoogte te blijven.

Kennis delen

Om onze relaties te helpen, gaan wij de komende tijd regelmatig blogs schrijven over trends en ontwikkelingen waar jij je voordeel mee kunt doen. Onderwerpen als Waarom je innovaties niet uit de weg moet gaan en hoe je verspilling tegen kunt gaan. Wij helpen graag om je kennis via ons korte en informatieve blogs op peil te houden en verder uit te bouwen.

Het team van Nedprofielen

N.B.
Op 4 april wordt in Utrecht de AfbouwVakdag gehouden. Dé dag waar een groot aantal producenten, (toe)leveranciers en dienstverleners hun nieuwste technieken, apparatuur, diensten en producten presenteren. Ook een manier om bij te blijven en kennis te maken. Wellicht komen we elkaar tegen.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.