vrijdag 30 augustus 2019

Nieuw maar zeker niet onbekend!

Het team van Nedprofielen wordt binnenkort uitgebreid. We zijn er trots op dat Arjan Opsteen per 1 september a.s. in dienst komt als onze nieuwe accountmanager. Arjan en het team van Nedprofielen zijn zeker geen onbekenden van elkaar. In 2010 begon hij zijn carrière bij een gespecialiseerde groothandel in de afbouwmarkt. In zijn laatste functie was hij hoofd verkoop binnendienst.

Zeker door zijn laatste functie heeft Arjan een brede productkennis en kan hij ondernemers in de afbouwmarkt goed advies geven over welke producten het meest geschikt zijn voor een bepaald project. Daarbij komt dat het type ondernemer in de branche waaraan wij leveren Arjan altijd bijzonder heeft aangesproken. Het zijn nuchtere en hardwerkende vakmensen die bereid zijn om een extra stap te zetten voor hun klant. Datzelfde geldt voor Nedprofielen!

Nedprofielen heeft een grote groep tevreden klanten. Toch zijn er ondernemers die Nedprofielen nog niet kennen. De komende maanden zal Arjan persoonlijk contact met hen opnemen om de toegevoegde waarde van Nedprofielen toe te lichten en ondernemers kennis te laten maken met de hoge kwaliteit en secure afwerking van onze producten. Tevens biedt Nedprofielen, dankzij een uiterst modern bestelsysteem, een snelle levering en uitstekende service.

Vragen? Laat het hem weten per mail a.opsteen@nedprofielen.nl of telefonisch via 06-30 58 38 47. Arjan is dan wel nieuw bij Nedprofielen maar zeker niet onbekend in de branche!

Met vriendelijke groeten, Het team van Nedprofielen

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.