woensdag 17 juni 2020

Rick van de Velde (projectleider Baens Afbouw BV):

“Met een gerust hart Nedprofielen kiezen als leverancier”

Baens Afbouw is een afbouwbedrijf in de breedste zin van het woord. Een klein zelfstandig team van afbouwspecialisten dat intensief samenwerkt met gespecialiseerde partners voor het leveren van materiaal. Lars Baens is eigenaar van het bedrijf. Rick van de Velde is een van de projectleiders.

“Wij hebben zowel kleine als grote projecten waarbij wij hoofdzakelijk binnenwanden en plafonds monteren. Tevens kunnen we ook de complete afbouw verzorgen van kozijnen tot tegelwerk. Onze klanten zijn zowel particulieren als bedrijven. Onze focus is met name de utiliteitsbouw, van groot tot klein. Kwaliteit en service onderscheidt ons van onze concurrenten. Daarnaast bieden wij een scherpe prijs en kunnen snel reageren als dat nodig is. Onze klanten hebben goede ervaringen, waardoor zij ons regelmatig inschakelen en wij vaak jaren voor hen werken.”

Nieuwbouw Rotterdam Ahoy

“Een van de projecten waar wij nu aan werken is een nieuwbouwproject in Rotterdam Ahoy. Ahoy breidt zich uit met verschillende vergaderruimtes, een expositieruimte en een nieuwe concertzaal. Wij plaatsen hiervoor alle gipswanden. Nedprofielen is onze leverancier van alle profielen die wij nodig hebben om de wanden op te bouwen. Het is een omvangrijk project voor ons maar ook voor Nedprofielen. Nedprofielen levert maatwerk profielen die voldoen aan alle vereiste standaarden, tegen een scherpe prijs. Het overgrote deel produceert Nedprofielen zelf. Daarnaast zijn zij verantwoordelijk voor de inkoop van producten bij andere leveranciers. Doordat zij ons enige aanspreekpunt zijn, kunnen wij ons focussen op onze kernactiviteiten.”

Afspraken nakomen

“Ik werk zelf voor het eerst samen met Nedprofielen. De ervaringen zijn tot nu toe prima. Nedprofielen is in staat om steeds accuraat en op de afgesproken (vaak korte) termijn te leveren. Wij zijn afhankelijk van onze leveranciers. Daarom maken wij van tevoren goede afspraken. Wij kunnen vertrouwen op Nedprofielen; zij komen hun afspraken uitstekend na. Belangrijk omdat wij daardoor geen tijd verspillen door een gebrek aan materiaal. Het materiaal wordt ook op verschillende lengtes en gebundeld geleverd; dat scheelt uitzoek werk, dus tijd en dus geld. Al met al kun je Nedprofielen met een gerust hart kiezen als betrouwbare leverancier.”


Bedrijfsnaam: Baens Afbouw BV

Website: http://baensafbouw.nl

https://www.linkedin.com/company/baens-afbouw/

Branche: Afbouw


Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.