maandag 30 maart 2020

Sten Korevaar (financieel office manager Pennings Akoestiek):

“Horen is kopen”

Pennings Akoestiek is volledig gespecialiseerd in naadloze akoestische plafonds. Klanten zijn onder andere aannemers, afbouwers, architecten en particulieren. Pennings Akoestiek is een van de weinige specialisten. 80% van alle akoestische plafonds wordt door deze specialist uit Rosmalen geleverd.

Sten Korevaar is office manager bij Pennings Akoestiek. “Wij realiseren akoestische oplossingen die het beste passen bij de desbetreffende ruimte. Wij bieden oplossingen voor ruimte akoestiek in bedrijfsruimtes, restaurants, woningen enzovoort. Wij opereren merkonafhankelijk en bieden een productrange die onder meer bestaat uit naadloze akoestische plafonds en akoestisch spuitwerk. Bij het verbeteren van de akoestiek letten we op het verminderen van nagalm, het verkorten van de nagalmtijd, geluidsabsorptie en het reduceren van geluidsoverlast. Iedere ruimte vraagt om een specifieke oplossing voor een optimale akoestiek.”

Maatwerk profielen

“Met onze zelf ontwikkelde systemen kunnen we bijvoorbeeld het galmen in een ruimte oplossen, zodat mensen relaxter in een bepaalde ruimte zitten. Mede door onze unieke plaats in de keten en door de huidige stijl van bouwen en de minimale inrichting, zijn wij de afgelopen jaren enorm gegroeid. Wij hebben een showroom waar al onze akoestische oplossingen zijn opgesteld in specifieke ruimtes. Onze klanten kunnen zelf horen welke producten voor hen de beste oplossing bieden. Ze ervaren direct de akoestische verbetering. Horen is wat dat betreft kopen.”

Betrokken partner

“Wij zochten een producent van profielen waartegen onze akoestische platen worden gemonteerd. Na een wederzijdse kennismaking was er direct een klik. Nedprofielen is zeer betrokken bij onze producten en oplossingen. In eerste instantie waren de profielen niet helemaal de maat die wij zochten. Vervolgens heeft Nedprofielen zijn machines zo afgesteld dat de profielen die zij nu voor ons maken perfect aansluiten op onze naadloze oplossingen”

Sten Korevaar ten slotte: “De samenwerking verloopt uitstekend. Nedprofielen is een betrokken partner. De kwaliteit van de profielen zijn uitstekend en er wordt altijd op tijd en maatwerk geleverd. Nedprofielen is klantgericht. We hebben ook regelmatig contact om te bespreken wat er eventueel verder verbeterd kan worden. Ik kan Nedprofielen zeker aanbevelen. Het is een klein en fijn bedrijf met korte communicatielijnen. Voor Nedprofielen is geen vraag te gek!”


Bedrijfsnaam: Pennings Akoestiek

Website: https://www.akoestischafbouwen.nl

Branche: Akoestische afbouw


Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.