dinsdag 15 oktober 2019

U vraagt wij draaien; uitbreiding productenpakket

Onze klanten zijn tevreden over de producten die wij produceren en de manier waarop wij deze snel en zorgvuldig afleveren. Steeds vaker krijgen wij te horen dat onze klanten het op prijsstellen als wij ons productenpakket zouden uitbreiden met producten die nodig zijn voor de montage. Het uitbreiden van ons productenpakket mag uiteraard niet ten koste gaan van onze kernactiviteit: het produceren en leveren van metal stud profielen voor wand- en plafondsystemen.

Wij vinden het fijn dat onze klanten met ons meedenken. Daarom hebben wij besloten om ons productenpakket met ruim vijftien producten uit te breiden. Hiermee komen we tegemoet aan de wens van de klant om hun materiaal zoveel mogelijk bij één leverancier te bestellen. Dat voorkomt verwarring over wie welke spullen moet leveren en werkt kostenbesparend omdat er maar eenmaal verzendkosten betaald hoeft te worden. Uiteraard geldt voor alle producten dan de kernkwaliteit gewaarborgd is.

Onze nieuwe producten worden tegen marktconforme prijzen geleverd. Het zorgt er voor dat wij nog een completere leverancier zijn dan voorheen.

Kijk op onze webshop welke producten u nu ook bij ons kunt bestellen.

Met vriendelijke groeten, Het team van Nedprofielen

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.