woensdag 06 mei 2020

Vol blijven houden

Na weken achter elkaar stijgende cijfers van IC-patiënten en sterftecijfers door het COVID-19 virus, horen we de afgelopen weken gelukkig dat deze cijfers enigszins dalen. Dat is uiteraard hoopvol. Hoopvol voor de ouderen en zwakkeren in onze samenleving. En hoopvol voor de bedrijven die ernstig getroffen zijn en nog steeds getroffen worden door de gevolgen van de intelligente lockdown. Vooral de horeca, reisbranche, sierteelt, recreatiewereld en contactberoepen worden zwaar getroffen. Gelukkig krijgt de afbouwmarkt het minder hard te verduren. Vooralsnog, want niets is op dit moment zeker.

Ook wij kunnen doorgaan met onze leveringen. Ook al is dit iets afgenomen. Van onze klanten horen wij namelijk minder negatieve berichten dan in andere sectoren. Sommige afbouwbedrijven hebben het juiste extra druk door het plaatsen van beschermings- en scheidingswanden in winkels en andere openbare ruimtes. Op termijn zullen de gevolgen echter pas echt zichtbaar worden voor onze sector.

Op dit moment ervaren wij geen problemen met de levering van de grondstoffen die nodig zijn om onze producten te produceren. De aanvoer gaat gewoon door. Wij kunnen onze klanten ook 'normaal' blijven beleveren met de profielen en accessoires die zij nodig hebben.

Flexibiliteit is in deze tijd het sleutelwoord. Dus heeft u problemen met het uitvoeren van uw werkzaamheden door een te kort aan materiaal? Laat het ons weten. Is uw werk even gestagneerd? Laat het ons ook weten. Als uw partner denken wij graag mee in flexibele oplossingen.

Voor nu. Blijf gezond en blijf vooral volhouden!

Met vriendelijke groeten, Het team van Nedprofielen

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.