vrijdag 04 december 2020

Wat gaat u met de kerstdagen doen?

Wat wij het afgelopen jaar met name hebben geleerd, is dat je zelfs met een glazenbol de toekomst niet kan voorspellen. Dachten sommigen nog dat we na de intelligente lockdown, van de zomer weer vrolijk met vliegvakantie konden, die kwamen bedrogen uit. Wat staat ons nog meer te wachten?

Het is een spannend jaar geweest. En het is door de coronacrisis nog steeds een spannend jaar. In de bouwsector heeft de coronacrisis gelukkig niet geleid tot een algehele stilstand. Ook wij konden met onze werkzaamheden 'gewoon' doorgaan. Daar zijn wij blij om en beseffen ons dat we wat dat betreft van geluk mogen spreken. Hoe het met sommige andere sectoren vergaat, is bijna niet te bevatten. Mooie bedrijven die zonder eigen toedoen de deuren moeten sluiten. Hoe het nieuwe jaar zal verlopen, is afwachten. Het ‘nieuwe normaal’ zal waarschijnlijk helaas nog wel even uitblijven.

Een andere onzekerheid voor 2021 zijn de staalprijzen. Onze klanten vragen dan ook regelmatig wat de prijsontwikkelingen van onze producten voor volgend jaar zijn. De ontwikkelingen van de staalprijzen zijn altijd volop in beweging. Sinds de corona uitbraak is dit des te meer gebleken. De laatste paar weken vertonen de prijzen een behoorlijke stijging. We weten niet of dit doorzet of juist zo blijft. Uiteraard zullen wij u tijdig informeren over de staalprijzen van 2021.

Vooruitlopend op de definitieve berichtgeving over de gang van zaken rond het einde van het jaar, kunnen wij alvast aangeven dat wij week 52 en week 53 gesloten zijn. In week 1 kunt u weer volgens de normale manier bestellen. Ook over de prijsontwikkelingen houden wij u op de hoogte. Voor nu: bedankt voor uw vertrouwen in Nedprofielen en succes met de laatste loodjes van 2020.

Met vriendelijke groeten,
Het team van Nedprofielen

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.