woensdag 12 augustus 2020

We zijn weer thuis

Met vakantie in het buitenland geweest? Of ineens toch niet omdat er een negatief reisadvies voor uw vakantiebestemming was? Uit in eigen land en zat het weer een beetje tegen? Thuisgebleven en al die klusjes gedaan waar u al maanden tegen op zag? Eén ding is zeker, voor velen zit de vakantie er weer op. Wij zijn blij dat wij u weer fris en fruitig van dienst mogen zien.

Onze ambities?

• Snelheid

Iedere dag staan wij voor u klaar zodat u projecten zonder oponthoud kunt opstarten en afronden. Horizontale of verticale levering? Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Niet alleen door te leveren op de juiste plaats maar ook in gebundelde en gecodeerde pakketten.

• Maatwerk

Dankzij een geavanceerd productieproces zijn wij in staat nagenoeg elke gewenste lengte te produceren. Maatwerk bespaart materiaal, kostbare montagetijd en reduceert afvalstromen.

• Compleet

Klanten stellen het op prijs dat wij ook producten leveren die nodig zijn voor de montage. Een one-stop shop waarbij wij alle inkoop en logistiek verzorgen. Bestellingen kunnen vanaf elke locatie en op elk moment online of indien gewenst op een andere wijze geplaatst worden.

Waar kunnen wij u de komende maanden mee van dienst zijn? Laat het ons weten. Wij maken ook graag met ú persoonlijke afspraken over wat u geleverd wilt krijgen, hoe u het geleverd wilt krijgen en waar u het geleverd wilt krijgen.

Nog niet met vakantie geweest? Dan wensen wij u een fijne vakantie. Voor degenen die alweer aan de slag zijn, Op ons kunt u weer rekenen!

Met vriendelijke groeten,

Het team van Nedprofielen

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.