dinsdag 07 juli 2020

Wij gaan er even tussen uit

Vorig jaar rond dezelfde tijd ontving u een mailbericht over de sluiting tijdens de bouwvakvakantie. Wat is er ongelooflijk veel veranderd. Vooral het afgelopen half jaar. Het zijn door het coronavirus spannende tijden geweest. Niemand heeft de gevolgen kunnen ontlopen. Gelukkig zijn de maatregelen van het Kabinet op advies van het RIVM inmiddels versoepeld. Het nieuwe normaal kan ook voor vele bedrijven beginnen. Wij zijn blij dat wij elkaar in deze periode konden steunen en helpen. Ook zijn wij blij dat we ondanks de coronacrisis nieuwe samenwerkingen zijn aangegaan.

Wij hopen dat onze relaties niet te veel hebben geleden door de crisis en wellicht net als wij stil konden staan bij andere zaken; wat meer tijd om bijvoorbeeld na te denken over en te werken aan innovaties.

Als team kijken wij trots terug op het afgelopen jaar. We hebben aangetoond dat we ook in crisistijd flexibel konden inspelen op de steeds veranderende situatie. In de bouwvakvakantie gaan wij even uitrusten om daarna weer opgeladen aan de slag te gaan.

  • Tijdens de bouwvak (week 31 & 32) zijn wij gesloten.
  • In week 30 kunnen wij nog orders uitleveren.
  • Orders voor levering op vrijdag 24 juli graag uiterlijk woensdag 22 juli bestellen.
  • Wij verzoeken u om uw orders voor maandag 10 & 11 augustus (dus na de bouwvak) ook graag uiterlijk 22 juli te bestellen.

Mocht u door het bovenstaande problemen voorzien, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Namens het hele team van Nedprofielen wensen wij u een fijne vakantie toe!

Wat gaat u doen tijdens de bouwvakvakantie? Thuis in eigen land? Wat u plannen ook zijn: be safe and stay safe. Geniet van uw welverdiende rust en graag zien wij u na de bouwvak weer terug!

Met vriendelijke groeten,

Het team van Nedprofielen

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.